Crazy Twister auto Crazy Dancer acrobaat stuntman - INTERSELL
intersell2020

Crazy Twister auto Crazy Dancer acrobaat stuntman

Crazy Twister auto Crazy Dancer acrobaat stuntman
Crazy Twister auto Crazy Dancer acrobaat stuntman
Crazy Twister auto Crazy Dancer acrobaat stuntman
Crazy Twister auto Crazy Dancer acrobaat stuntman
Crazy Twister auto Crazy Dancer acrobaat stuntman
Crazy Twister auto Crazy Dancer acrobaat stuntman
Crazy Twister auto Crazy Dancer acrobaat stuntman
Crazy Twister auto Crazy Dancer acrobaat stuntman
29.95
OutOfStock
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Gratis Levering  / Op afspraak afhalen in Pelt mogelijk

Crazy Twister auto Crazy Dancer stuntman 

Onze speedster met zijn vele geweldige effecten is speelgoed waar niet alleen kinderen dol op zullen zijn, maar ook vaders hebben er veel plezier mee. De auto crost rond met een afstandsbediening, die een bereik heeft van maximaal 20 meter. De "Crazy Twister" rijdt niet alleen vooruit, maar als een echte auto achteruit, naar links en naar rechts! Hij kan veel geweldige stunts en betoveringen doen met zijn vele acrobatische uitvoeringen. De gekke 360 ​​° rotaties in alle richtingen en de rollover zijn slechts een klein onderdeel van de attracties. De kleinere wielen die aan het dak zijn bevestigd, zorgen voor steun en stabiliteit tijdens de verschillende stunts.

De kleine auto is heel gemakkelijk te besturen, de afstandsbediening is ongelooflijk intuïtief en gemakkelijk te leren. Zelfs kleine kinderen kunnen de speedster veilig en snel besturen; na een korte oefenperiode zijn zelfs veeleisende stunts geen probleem. Door de constructie zijn er praktisch geen obstakels, hij gaat bijna elke uitdaging aan, het voertuig valt niet om, maar blijft steeds rechtop komen. De kleine extra wieltjes geven het dak ook steun en voorkomen dat het omvalt of blijft liggen.

De vele acrobatische attracties gaan gepaard met verbluffende lichteffecten, deze bevinden zich zowel op het dak als in de doorzichtige wielen. De bijpassende geluidseffecten zorgen ook voor een unieke en opwindende rit, de opgeslagen melodieën passen perfect bij de acrobatische intermezzo's. Onze set bevat de accu-batterijen die nodig zijn voor de stroomvoorziening, de oplaadkabel met adapter wordt ook meegeleverd. Je hebt alleen batterijen nodig voor de afstandsbediening, deze worden helaas niet meegeleverd.

AFSTANDSBEDIENING - Onze RC-set bevat een afstandsbediening met een maximaal bereik van maximaal 20 meter. Hiermee is de “Crazy Twister” heel eenvoudig te besturen, ook kleine kinderen kunnen er probleemloos mee rijden.

GEWELDIGE ACROBATIE - De kleine speedster rijdt niet alleen vooruit, maar ook achteruit naar links en naar rechts. Hij voert ook vele fascinerende attracties uit, deze verbazen en bewonderen velen. Het RC-voertuig maakt salto's en beweegt vervolgens over de kleinere wielen die aan de bovenkant zijn bevestigd, het kan ook een rotatie van 360 ° om zijn eigen as uitvoeren. Daarnaast zijn er nog vele andere stunts beschikbaar.

LICHTEFFECTEN - De verbluffende inzetstukken gaan gepaard met interessante lichteffecten, dit maakt het spelen nog intenser en roept veel emoties op. Het voertuig met de transparante wielen is een echt hoogtepunt, vooral als het helemaal donker is.

MUZIEKEFFECTEN - De geweldige stunts met de lichteffecten zijn niet het einde van de show, daarnaast worden er passende melodieën gespeeld. Dit maakt autorijden en experimenteren nog interessanter en het totaalpakket zorgt bovendien voor urenlang plezier en vermaak.

SPECIFICATIES
- Kleurkeuzes: rood of blauw;
- Leeftijdsadvies: vanaf 3 jaar;
- Frequentie: 40 MHz;
- Voeding: ingebouwde oplaadbare batterijen (3x AA);
- Opladen: via oplader (meegeleverd in de set);
- Voeding afstandsbediening: 2x AA-batterijen (niet inbegrepen);
- Maximaal bereik: 20 m;
- Oplaadtijd: 4 uur; Rij tijd: 20 minuten
- Afmetingen voertuig (breedte / hoogte / lengte): 13/15/13 cm;
- Breedte afstandsbediening: 10,5 cm;
- Antenne lengte: 19 cm;
- Lengte laadkabel: 70 cm;
- Gewicht: 480 gram;

Inhoud:
- RC auto "Crazy Twister"
- oplaadkabel met adapter
- afstandsbediening;

Levering na betaling binnen 3 werkdagen.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN