LABYRINTH 3D Bal - INTERSELL
banner open dag

LABYRINTH 3D Bal

LABYRINTH 3D Bal
LABYRINTH 3D Bal
LABYRINTH 3D Bal
LABYRINTH 3D Bal
LABYRINTH 3D Bal
LABYRINTH 3D Bal
LABYRINTH 3D Bal
LABYRINTH 3D Bal
19.95
InStock
Korting bij ophalen in Pelt
Gratis Levering  / Op afspraak afhalen in Pelt mogelijk

LABYRINTH 3D Bal

Deze transparante bal heeft een kleurrijk labyrint van binnen met veel verschillende barrières. Het is perfect speelgoed voor een ouder kind +6. Het speelgoed heeft een kleine zilveren bal aan de binnenkant. Het doel van het spel is om de bal op zijn bestemmingspunt te laten aankomen. U kunt dit bereiken door precieze bewegingen van uw handen. Op deze manier kun je door het labyrint en zijn vele bochten, tunnels en glijbanen gaan. De baan zal je verrassen met vele doodlopende steegjes, kruisende kruispunten, instortingen en hobbels ... dat alles in 3D! U moet in totaal 138 hindernissen overwinnen. De taak om de baan van de bal te beheersen, traint je coördinatie en ontwikkelt je focus - zoals we weten, zijn deze buitengewoon nuttig op school en op veel andere plaatsen. Bovendien kan de 3D-track de ruimtelijke perceptie en het richtingsgevoel van spelers verbeteren. Het besturen van de bal en het leiden door tunnels vol vallen is ook gewoon een fantastisch, boeiend en opwindend spel.

Hoe speel je met de bal?

De speler begint op de eerste baan en zijn doel is om de bal onder controle te houden terwijl deze door de steegjes rolt, geleid door handbewegingen. Als de bal uit de baan valt, hoeft de speler niet per se terug te komen naar het startpunt, omdat hij verder kan spelen met ballen nr. 2 en 3. Als een balletje van de baan valt, zal een zachte schudden van het speeltje ze weer op het juiste pad brengen. Het speeltje is geweldig om alleen te spelen, maar je kunt het ook met andere mensen gebruiken, zelfs wedstrijden organiseren om te zien wie het verst met de bal kan komen of wie de taak het snelst zal voltooien.

De aanbevolen leeftijd om met dit speelgoed te spelen is 6+, vooral vanwege de moeilijkheidsgraad. Het kan ook een geweldig handmatig speelgoed zijn voor oudere kinderen en volwassenen. Het is een zeer nuttige gadget voor iedereen die problemen heeft met concentratie of moeite heeft met studeren, coördinatie etc.

• LABYRINTH 3D
• gekleurd doolhof met veel hoeken, tunnels en afdalingen en een kleine bal
• verbetert de ooghandcoördinatie
 • verhoogt het concentratievermogen
• voor volwassenen en kinderen
• 138 obstakels
• 18 x 18 cm

Specificatie:

certificaten: CE, EN 71;
leeftijd van het kind: 6+;
afmetingen van de bol (breedte / hoogte): 18 x 18 cm;
aantal obstakels: 138;
gewicht met verpakking: 395 g.
Levering na betaling binnen 3 werkdagen.


Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN