BARBECUE MET OPEN HAARD - INTERSELL
BARBECUE MET OPEN HAARD
BARBECUE MET OPEN HAARD
BARBECUE MET OPEN HAARD
BARBECUE MET OPEN HAARD
BARBECUE MET OPEN HAARD
BARBECUE MET OPEN HAARD
Kaminer
BARBECUE MET OPEN HAARD
€ 63.95 nu
47.95
Afhalen in Pelt

Incl. Levering NL/BE --> 2stuks op te halen in Pelt!

BARBECUE MET OPEN HAARD

✓ HIERMEE KUNT U EEN GECONTROLEERD VUUR AANSTEKEN - een barbecue in de tuinhaard is een uitstekende optie voor het milieu om een traditioneel vreugdevuur aan te steken en worsten van het vreugdevuur te bereiden, die, zoals u weet, compleet anders smaken dan die bereid op de grill.

✓ INCLUSIEF AFDEKKING - de tuinhaard in de set heeft een gaas, bol deksel dat de binnenkant van de haardkom beschermt, terwijl de benodigde luchttoevoer niet wordt geblokkeerd. Het beschermt kinderen ook tegen directe toegang tot het vuur, op deze manier kunt u worsten en schuimen bakken.

✓ SOLIDE CONSTRUCTIE - de haard met een deksel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat wordt gekenmerkt door een hoge weerstand tegen hoge temperaturen, dus het zal gemakkelijk menig barbecueseizoen overleven.

✓ AANTREKKELIJK UITERLIJK het onbetwiste voordeel als het gaat om deze tuingrill met deksel is zijn aantrekkelijke uitstraling. Het ziet er erg goed uit, zowel in de tuin als op het perceel of picknick.

✓ SPECIFICATIE – ovenschaal: Ø56 cm, gaasdeksel: ja; haak voor het optillen van het deksel: ja; afmetingen: 47/56cm; gewicht: 2,60kg; gewicht pakket: 3,9kg

SPECIFICATIE:

  • ovenschaal: Ø56 cm
  • mesh deksel: ja
  • haak voor het optillen van het deksel: ja
  • afmetingen: 47/56cm
  • gewicht: 2,60kg
  • gewicht pakket: 3,9kg
Levering na betaling binnen 5 werkdagenSchrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN